Java pusher e-post

E-post på mobiltelefonen er ennå ikke like lettvint på de fleste mobiltelefoner som på en datamaskin. En av årsakene til dette er at man først må koble seg opp mot kontoen, for så å hente ned alle meldingene manuelt.

Selskapet Visto Mobile har laget MyMail, som gjør dette enklere, og som ikke krever en avansert profftelefon.

MyMail er et javaprogram som støtter push-epost. Dette betyr at telefonen automatisk henter ned meldingene som dumper ned i innboksen din, uten at du trenger å tenke på å koble opp mot nettet.

MyMail har støtte for de mest utbredte e-post-standardene, blant annet POP3, IMAP4, og Microsoft Exchange. Dette innebærer at programmet støttes av både Gmail, Hotmail og de fleste andre store e-postleverandørene.

Motorolas designtelefon Razr V3 er foreløpig den eneste mindre avanserte telefonen som støtter MyMail. Den kanadiske operatøren Rogers Wireless blir den første operatøren som tilbyr programmet til sine abonnenter, som en gratis nedlastning.

Etterhvert som slike muligheter som dette dukker opp på andre telefoner, er det ikke utenkelig at e-post vil ta over for SMS og MMS. E-post er nemlig langt billigere, samtidig som du kan sende mer tekst og bilder i èn og samme melding.

(Kilder: The Register, Mobil, Digitalhomecanada, Rogers)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen