Java Enterprise System for Win, HP-UX

Java Enterprise System er en samling av enterprise mellomvare og inkluderer blant annet en applikasjonsserver og identitetsadministrasjon. Foreløpig selger man seks forskjellige utgaver der man tar 50 dollar pr. bruker pr. år - bortsett fra integrasjonspakken SeeBeyond der prisen ikke er bekreftet. Dersom man ønsker alle fem modulene kan dette kjøpes for 140 dollar pr. bruker pr. år.

Ifølge Sun skal man snart være oppe i 1 million abonnenter og det forventes enda mer stigning nå som man også har annonsert støtte for Microsoft Windows og HP-UX.

Samtidig som dette skjer forsøker Sun på nytt å omstrukturere for Java Desktop System. Tidligere i år ble det sagt at man ville fokusere på Solaris istedet for Linux, men nå har man lansert et nytt partnerprogram spesielt rettet mot Linux-selskaper som Novell, Red Hat, Gentoo, osv.

Ønsket effekt er å levere Java Desktop System i Linux-miljøet via partnere slik at man kan fokusere egne krefter på å selge Solaris. En talsmann for Sun sa at man ikke var så veldig langt unna å få i havn en avtale med aktuelle Linux-distributører.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen