Japanere vil ha virtuelle kjærester

Japanere har det med å skape tjenester og produkter som går langt utenfor den normale fantasiens grenser. Et søk på "japanese gameshow" på Youtube bør være nok til å bekrefte dette. Syke gameshows er derimot ikke lenger noe nytt. Det siste store for japanske jenter er å skaffe seg en virtuell kjæreste.

Populære virtuelle gutter

Ifølge Washington Post har nettstedet Webkare opplevd en enorm pågang kort etter at det ble lansert. På nettstedet kan brukerne forsøke å sjarmere en av fire virtuelle gutter med mål om å bli kjærester til slutt. Nettsiden har fått over 3.5 millioner treff på kort tid, og har allerede titusener av registrerte medlemmer.

På nettsiden kan brukerne forsøke å sjarmere sin utvalgte virtuelle gutt ved å interagere med denne og med andre medlemmer av nettstedet. I tjenesten har de japanske utviklerne lagt inn flere elementer fra sosiale nettverk slik at brukerne kan kommunisere med hverandre. Hovedformålet er uansett å kapre hjertet til datamaskinens animerte karakter.


Nettstedet Webkare lar japanske jenter forsøke å sjarmere en av disse animerte guttene.

Velkjent spill i Japan
At det er japanere som har utviklet en slik tjeneste bør ikke overraske. Det eksisterer allerede flere lignende spill på nettet med mangainspirerte kvinnelige karakterer som skal sjarmeres. Disse spillene har derimot langt fra fått den samme oppmerksomhet som denne nye tjenesten.

Norge har den siste tiden hentet mye inspirasjon fra Japan på underholdningsfronten. Om en tjeneste med virtuelle kjærester vil slå like godt an blant norske jenter er derimot usikkert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen