Japan Photo tilbyr "Bildebuffet"

I løpet av året regner vi med at det vil bli tatt ca 1,5 milliarder digitale bilder. Hver tredje norske husstand har minst ett digitalkamera, og en undersøkelse fra 2005 viser at det ligger mellom 150 og 200 millioner bilder på norske datamaskiner som fotografen ønsker å få utskrifter av.Samtidig forteller bransjeorganisasjonen Fotorådet at den sikreste måten å oppbevare sine digitale bilder på, er å skrive dem ut.

En god mulighet for å få blinkskuddene på harddisken over på papir og inn i et album er å benytte seg av Japan Photos tilbud, "Alt du kan brenne". Konseptet går ut på at du kan brenne så mange bilder du får plass til på en CD, for så å levere den inn i en av deres 18 butikker, og bildene kopieres i 10x13/10x15cm format for kr 199,- kroner pr CD.

- Nå kan kundene våre endelig få ryddet opp i alle de digitale bildene på harddisken, uten å bruke timevis på å plukke ut de beste. Uansett antall bilder er prisen den samme, sier Jørgen Stenseth, markedssjef i Japan Photo, og forsikrer at den lave prisen ikke går ut over kvaliteten.

I dagens fotoverden vil vi finne digitalkameraer som kan ha oppløsning på alt fra 2 megapiksler og oppover. Oversikten nedenfor gir en pekepinne på et omtrentlig antall bilder du kan få med den forskjellige oppløsning på en standard cd-plate (700Mb).

Alternativ tekst mangler

For i underkant av to måneder siden gjorde Akam, i samarbeid med Forbruker.no, en test av 12 forskjellige fotolaboratorier, og deriblant Japan Photo.
Middels til lav bildekvalitet gjorde at Japan Photo scoret en 3-er i testen.
Hele testen kan du lese her

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen