Janus-mobilen

Jippi, nå kan du endelig få riper på to skjermer samtidig.

Mobilen heter Wind DUO 2000, og skal dekke behovet til deg som trenger to mobilnumre som fungerer samtidig, men ikke orker å ha med deg to mobiltelefoner. Alt har en bakside... bortsett fra denne som har to forsider, den ene svart og den andre sølvfarget.

Den skal kunne operere med to GSM-kort samtidig - en skjermside til hver av kortene. Det er mest sannsynlig ikke meningen du skal gjøre noe særlig annet enn å ringe heller. Den ser ikke ut til å ha kamera, men du kan derimot høre på musikk.

WND Telecom har klart å lage denne trebåndstelefonen ganske liten, med dimensjonene 97 x 48 x 17 millimeter. Den veier bare 100 gram.

Vi ser at den bare har Bluetooth 1.2.  At den har MP3-avspilling bør kunne tas som en selvfølge. Ikke ser det ut til å støtte noe raskere enn GPRS, men den har WAP-muligheter.

Det første vi tenker på, er at dette minner om en uheldig siamesisk tvillingmobil der man har to fronter, men at de deler samme batteri. Går ikke det utover kapasiteten? Myser vi litt på spesifikasjonene, ser vi at det er oppgitt til å være over seks timers talekapasitet. Ikke så ille det, men hva skjer om vi prater med begge numrene samtidig? Er det da tre timers talekapasitet? Vi bare spør.

Er du av den (dum)dristige typen som kan kjøpe en mobil uten å ha prøvd den først, er den tilgjengelig her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen