James Bond-regissør klar

The name is Forster, Marc Forster.
The name is Forster, Marc Forster.

Ryktene har versert siden midten av mai, men først nå er det avklart hvem som får æren av å regissere den kommende James Bond filmen - nummer 22 i rekken. Marc Forster (Sveitsisk, født 1969 i tyskland), har tidligere regissert oscar-vinnere som Monsters Ball og Finding Neverland, samt Stranger Than Fiction. Han var tilbudt jobben for "Harry Potter og Fangen fra Azkaban", men takket nei til fordel for nettop Finding Neverland.

Daniel Craig skal igjen ta på seg smokingen og stå for helteriet i filmen som foreløpig ikke har fått noe navn. "Casino Royale" spilte inn mellom 4 og 5 milliarder kroner på verdensbasis på kino, og blir også vurdert til en av de beste Bond-filmene. Forster har altså en stor jobb foran seg med å videre forme den moderne James Bond - for det er liten tvil om at Sony/MGM ser dette behovet.

Mer drama?

Marc Forster har en CV helt flekket for action-filmer, og de fleste passer i sjangeren drama, noe som åpner mulighetene for en noe annen tolkning av universet rundt "double oh-seven". Man forventer å starte filmingen ved utgangen av året, og verdenspremiere er forespeilet rundt november 2008.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen