Til OL med Internett-penger?
Teknofil
(Bilde: Twitter/Dogecoin)

Til OL med Internett-penger?

Det fortsetter å rulle inn Dogecoins til det jamaicanske boblandslaget.

Jamaicas landslag i bob kvalifiserte seg lørdag til OL i Sotsji. Det blir første OL for deres del siden Salt Lake City i 2002. Derimot koster det en del penger å kunne sende utøverne og støtteapparat til Russland, og derfor har Jamaicas boblag startet kronerulling på Internett, ifølge The Verge.

Lagleder Winston Watts forteller britiske aviser at de samler inn penger via PayPal, og ved å selge en bok om boblagets historie, og ikke minst at OL-eventyret i Sotsji kan ses som "Cool Runnings, the second generation".

"Cool Runnings" er en komedie fra 1993 om boblaget fra Jamaica som kvalifiserer seg til OL. Historien er løst basert på den virkelige historien om Jamaicas boblag som kvalifiserte seg til OL i Calgary i 1988.

33 000 dollar i Dogecoins

Foruten PayPal-donasjoner, har det også blitt opprettet en innsamling med Internett-valutaen Dogecoins. Bare på tiden det tok å skrive denne artikkelen hoppet donasjonsbeløpet på Dogesled.net fra litt over 27 000 dollar i Dogecoins til over målet på 30 000 dollar – faktisk opp til 33 000 dollar.

Watts uttalte søndag at laget trengte å samle inn minst 40 000 dollar for å kunne reise, og nå ser det faktisk ut til at de får det til – til dels på grunn av Dogecoins.

Her er traileren fra Cool Runnings (1993):

Bitcoin er mest kjent, Dogecoin er i vinden om dagen, men:
Her er seks alternative Internett-valutaer

(Kilder: The Verge, Dogesled.net)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen