Test Jaktloggen

Jaktapp for proffene

Denne passer best for de ivrigste jegerne

Format: iPhone
Pris: 21,-

Vi har tidligere testet Norges Jeger- og Fiskerforbunds offisielle app, som kan passe for noen hver. Med rypejakten i full gang, og elgjakten kun dager unna, har vi denne gang testet Jaktloggen.

Jaktloggen.
Jaktloggen.

Denne appen er derimot best egnet for de ivrigste jegerne.

Som det ligger i navnet hjelper Jaktloggen deg med å dokumentere jaktturene dine. Her loggfører du hva som har skjedd på jaktturene dine, som sett vilt og felt vilt. Du kan legge inn detaljert informasjon som posisjon, tid, vær, legge til bilde og så videre.

Du kan tilpasse appen slik at du kun kan velge mellom de artene som er aktuelle for deg når du skal legge inn observasjoner eller fellinger.

Bålprat

Som de fleste jegere vet er tidligere tiders jakt og i hvilke situasjoner sjansene er størst noe som ivrig diskuteres blant jegere på tur.

Jaktloggen gjør at du kan slå i bordet med harde fakta, og bidra til å maksimere sjansene for uttelling. Statistikkfunksjonen gjør at du for eksempel kan se når på døgnet du har sett flest dyr, eller hvem i jaktlaget som har best treffprosent.

Dette er med andre ord en app som blir bedre etter hvert som du bruker den og legger inn informasjon. Før du har begynt å registrere, har den ingen verdi, men den kan bli svært så nyttig etter hvert som du bruker den.

Med tanke på hvor mange kroner som legges ned i jaktutstyr av selv de mest moderate jegere, blir de 21 kronene denne appen koster kun en dråpe i havet. Skal du ha noe nytte av denne appenbør du allikevel jakte oftere enn hvert skuddår.

Vi likte kunstordboken som er en del av appen. Her kan du bla igjennom forskjellige kunstrelaterte uttrykk og få en forklaring på hva de egentlig betyr.

Terningkast: 4

- Last ned til iPhone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen