Jackson gjenforenes med Gollum

Den talentfulle performance capture-stjernen Andy Serkis har vært en viktig følgesvenn i Peter Jacksons filmkarrière etter gjennombruddet med "Ringenes Herre"-trilogien. Etter å ha krøpet seg gjennom tre filmer som den listige Gollum, ikledde han seg blue screen-drakten på ny for å fange bevegelsene til kjempeapen i ”King Kong”. Skal vi tro den danske nettsiden Filmz.dk får Serkis nå en ny rolle i den kommende filmtrilogien om eventyreren Tintin.

Skip o’ hoy

En skikkelig sinnatagg denne Haddock.
En skikkelig sinnatagg denne Haddock.

Tintin-filmene, som er basert på Georges Remis berømte belgiske tegneserie, er et samarbeidsprosjekt mellom Steven Spielberg og Peter Jackson. De to gigantene innen filmindustrien skal minst regissere en film hver i trilogien.

Selv om det ikke er klart hvilken figur Serkis skal spille, sirkulerer det allerede rykter om at det sannsynligvis kommer til å bli den alltid småstive sjøalkisen kaptein Haddock. Filmene vil utelukkende basere seg på digital 3-D teknologi der alle skuespillernes bevegelser gjenskapes ved hjelp av den nå velkjente motion-capture metoden. Selvfølgelig er det Jacksons eget effektselskap WETA som atter igjen sitter ved roret når arbeidet skal påbegynnes.

Manus skrives av Steven Moffat.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen