Jabra lanserer trådløs stereo

Alternativ tekst mangler

Jabra har nylig lansert et nytt trådløst blåtann-hodesett. Hodesettet har fått navnet BT325s, og gjør det mulig å høre stereo-musikk fra mobiltelefonen trådløst.

Hodesettet bruker stereo blåtann-standarden A2DP for å overføre musikken trådløst, noe som gjør at også telefonen din må støtte dette for å for å få stereo-lyd. En oversikt over mobiltelefoner med A2DP får du i prisguiden vår.

Helt trådløst er BT325s imidlertid ikke. Du putter selve ørepluggene inn i ørene, og fra disse går det ledninger til en fjernkontroll. Denne kan du bruke for å motta eller avvise samtaler.

BT325s har også en vanlig 3,5 millimeters mini-jack-plugg slik at du kan bruke hodesettet til en vanlig mp3-spiller eller andre enheter som ikke har stereo-blåtann.

BT325s har blåtann versjon 1.2, og kan være opp til 10 meter unna telefonen når du hører på musikk eller fører en samtale. Vekten på hodesettet er oppgitt til 40 gram.

Batterilevetiden er oppitt til 8 timer taletid, noe som gjør at mobiltelefonen din sannsynligvis gir seg før BT325s. Hviletiden er på 240 timer, tilsvarende ti døgn.

(Kilder: Jabra)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen