Det meste av tilbehør til HTC Rhyme kommer i matchende farger.

Jålete smartmobil fra HTC

Med lilla farge og blinkende tilbehør.

På en pressekonferanse i New York annonserte HTC deres nye smartmobil, kalt HTC Rhyme.

Plommefarge og blinkende tilbehør

Man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne hvem HTC hadde i tankene da de designet denne. Med lilla farge (kommer også i sølv og beige) og en medfølgende «charm», en liten fargeskiftende stein som blinker når mobilen ringer eller får en melding, er det klart at HTC sikter seg inn på det kvinnelige markedet.

Sett bort ifra de små detaljene er det fortsatt snakk om en smartmobil, med en berøringsfølsom skjerm på 3,7 tommer med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Mobilen kjører nyeste utgave av Android (altså 2.3.4), med HTC egne Sense-vri på toppen. Den nyeste versjonen av Sense lover bedre ytelse og mindre ressurskrav, og en ny widget som raskt gir deg oversikt over hvem som har ringt eller sendt meldinger til deg.

Svak maskinmaskinvare

På innsiden finner vi en énkjernet Snapdragon-prosessor på 1GHz, 768 MB arbeidsminne og 4 GB lagringsplass. Den har i tillegg et 5 megapikselskamera på baksiden med LED-blits, samt et VGA-kamera på framsiden for videosamtaler. Den kan altså ikke konkurrere med HTCs egne toppmobil HTC Sensation, og heller ikke konkurrentenes mobiler som for eksempel Samsung Galaxy S II.

Målgruppen er forsåvidt heller ikke den samme, og HTC har valgt å heller fokusere på et fint utseende med søtt tilbehør for å veie opp den svake maskinvaren.

Snart klar for Norge

På programvare-fronten ser vi at HTC Rhyme er den andre mobilen i rekken fra HTC som kommer med tjenesten HTC Watch. Dette er en filmtjeneste fra HTC som er på vei til Norge, hvor brukere skal kunne leie filmer og se de direkte på mobilen.

I tillegg til den lille, blinkende steinen som kan kobles inn i hodetelefon-utgangen, kommer mobilen også med en fin dockingstasjon med innebygde høyttalere. Denne gjør det enkelt å bruke mobilen som en fullverdig vekkerklokke med skikkelig lyd. I tillegg får du selvfølgelig også et hodesett med i prisen, som også matcher fargen på mobilen.

Mobilen vil være i salg fra og med oktober, men prisen er fortsatt ukjent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen