Elon Musk er ikke interessert i noe oppkjøp  - i hvert fall ikke ennå.

Teknofil – Ja, jeg var i møte med Apple

Elon Musk er ikke interessert i noe oppkjøp - i hvert fall ikke ennå. (Bilde: Montasje: Shutterstock, Tesla, Apple, Teknofil)

– Ja, jeg var i møte med Apple

Tesla-sjefen Elon Musk bekrefter møtet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For bare et par dager siden skrev vi at Tesla-sjefen Elon Musk angivelig hadde hatt et møte med Apple, hvor de ifølge ryktene kan ha snakket om et mulig oppkjøp av Tesla. 

Nå har Musk kommentert ryktene, og bekrefter at han faktisk har vært i møter med Apple, men ryktene om et potensielt Apple-oppkjøp ville han ikke kommentere. 

Lite trolig

Musk kunne imidlertid si på generell basis at et salg av Tesla "ikke er veldig trolig". I et intervju med Bloomberg forteller han at Teslas mål hele tiden er å lage en så bra og fristende elektrisk bil til forbrukermarkedet som mulig. Ifølge Musk ville ikke et oppkjøp kunne bidratt til dette, uansett hvem det hadde vært. 

Han sier imidlertid at hvis det hadde kommet et tilbud fra et selskap som kunne hjulpet dem å lage en bedre og mer tilgjengelig elektrisk bil, ville han vurdert å ta en prat om det. 

Ingen Apple-bil likevel

Så, med disse kryptiske svarene vil vi nok ikke se et Tesla-oppkjøp med det første. Apple har imidlertid gjort det klart at de er interessert i bilmarkedet med sin nye "iOS in the Car"-funksjonalitet, og Tim Cooks konstante påminnelse om at de er interessert i å jobbe med nye produktkategorier. 

Hva dette etterhvert vil føre til, får vi bare vente å se. 

Norge er ett av de få landene du får tak i en Tesla: 
Tesla satser hardt på Norges-suksess »

(Kilde: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen