Konseptartisten Martin Hajek har allerede laget et par modeller av hvordan han tror fingersensoren vil se ut. (Bilde: Martin Hajek)

– Ja, iPhone 5S kan lese fingeravtrykk

Wall Street Journal er sikre på at Apple-ryktene er sanne.

Den svært anerkjente avisen Wall Street Journal sier Apple-kildene deres bekrefter at iPhone 5S vil ha en fingeravtrykksleser. De skriver også at det vil komme minst én Android-telefon i høst med en fingeravtrykksleser, for å matche Apples nye satsning. 

Ikke alene

Ryktebørsen har nesten kokt over de siste ukene av nye iPhone-lekkasjer som har dukket opp nesten daglig. Nye aktører på ryktefronten som franske nowhereelse og australienske Sonny Dickson har levert rykende ferske bilder av både den nye toppmodellen iPhone 5S og den billige modellen iPhone 5C, og det har vært liten tvil om at det vil komme to nye modeller i kveld.

Men, selv om vi har hørt det om og om igjen de siste ukene, er det ikke før en bauta som Wall Street Journal sier det at man kan ta det for god fisk. Kildene deres har de siste årene vært de mest troverdige, og de ser ut til å alltid vite hva Apple driver med før noen andre. 

Touch ID

I tillegg til Wall Street Journals kilder, har det også dukket opp et bilde av det som angivelig er instruksjonsmanualen til iPhone 5C. Der er hjemknappen merket som "Home Button/Touch ID sensor", som altså vil kunne lese av fingeravtrykket ditt ved at du enten trykker inn knappen, eller holder fingeren over den. 

Ifølge WSJ vil iPad mini få en stor oppgradering i år: 
— Retina-iPad mini kommer trolig i år » 

(Kilde: Wall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen