iZettle har to kortlesere i sortimentet. Dette er den enkleste, i tillegg leverer de en trådløs kortleser til chip og PIN.
iZettle har to kortlesere i sortimentet. Dette er den enkleste, i tillegg leverer de en trådløs kortleser til chip og PIN. (Bilde: iZettle)

iZettle inn hos Eplehuset

Endrer prisstruktur og distribusjon – vil ha flere med på kortbetaling med iPhone.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Svenske iZettle har allerede satt spor etter seg med sine enkle kortbetalingsløsninger for smarttelefoner. Med lav inngangspris, men relativt høy betalingsprovisjon, har de hittil passet best for småaktører som bare har behov for kortbetaling innimellom.

Nå endrer iZettle prismodellen og inngår samtidig et samarbeid med Eplehuset for å bli mer tilgjengelige.

I stedet for en fast prosentsats på 2,75 på alle betalinger, vil iZettle nå ha en progressiv provisjonssats, der prosentsatsen blir lavere jo mer man omsetter for. Nå varierer gebyret fra 2,75 til 1,5 prosent, avhengig av omsetningen. Er du nysgjerrig på hvordan det vil slå ut, kan du bruke selskapets egen kalkulator for å finne det ut.

iZettle har også en trådløs kortleser med PIN-kode-tastatur.
iZettle har også en trådløs kortleser med PIN-kode-tastatur.Foto: iZettle

Setter ned prisen på kortleseren

Samtidig setter selskapet ned prisen på sin chip og pin-leser fra 998 til 798 kroner, og gjør disse tilgjengelig gjennom Eplehuset-forhandlere over hele landet.

I motsetning til de tradisjonelle betalingsterminalene krever ikke iZettle langvarige kontrakter eller faste leiebeløp. Når appen er installert og kortleseren innkjøpt, er prosentsatsen de krever for betalingsformidling den eneste kostnaden.

iZettles løsning består av en app og en kortleser. Appen finnes på både Android- og iOS. Kortleserne kjøpes separat, enten via forhandler eller på nett. Med smarttelefon og kortleser, kan iZettle-kunder ta betalt med kort overalt der det er mobildekning. Med tjenesten kommer en nettløsning der man kan administrere løsningen og hente ned rapporter til regnskapet.

Les mer: Nå kan du ta betalt med kort på mobilen

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen