Vil Apples kommende smartklokke se slik ut? Dette er uansett bare et konsept.
Teknofil
Vil Apples kommende smartklokke se slik ut? Dette er uansett bare et konsept. (Bilde: Gabor Balogh, Industrial Design)

– iWatch kommer i to utgaver

Kanskje kan du velge mellom Sport og Designer?

Det har lenge svirret en del rykter rundt Apples neste nyvinning, nemlig iWatch. Nå ser det ut til at det har kommet troverdige rykter omkring lanseringen, og at det trolig blir to versjoner av klokken.

Sport og Designer

Ifølge ryktene, som først ble rapportert på siden Pocketnow.com, skal Apples smartklokke komme i to versjoner, nemlig «Sport» og «Designer». Én klokke for den aktive, og én for den mer, vel, stillesittende typen. 

...eller er det slik klokken blir seende ut?
...eller er det slik klokken blir seende ut?Foto: Stephen Olmstead

Sportmodellen skal ifølge ryktene få en rektangulær skjerm og et gummiarmbånd, mens designermodellen vil få en rund skjerm og en rem av lær eller et annet ekslusivt materiale. Den sistnevnte vil altså ikke se nevneverdig annerledes ut enn andre, vanlige klokker på markedet.

Mer oppsiktsvekkende er det vel at den andre modellen ifølge ryktene også vil mer eller mindre gli sømløst inn i tilværelsen uten å skille seg spesielt ut. Hvordan Apple får til dette sier ryktene ingenting om, men det høres interessant ut.

Masse funksjoner

Begge klokkene vil sannsynligvis være fullpakket med funksjoner, og Sport-modellen skal blant annet kunne måle blodtrykk, hjerterytme, kroppstemperatur, utetemperatur, barometrisk trykk, mengde oksygen i blodet og i tillegg fungere som et kompass. Begge klokkene skal for øvrig få 8 GB lagringsplass, og skal få iPod-funksjonalitet. Praktisk.

Høyst sannsynlig vil en eventuell lansering av iWatch finne sted i oktober, så frem til da er det bare å holde pusten og vente i spenning. 

iWatch er et hett tema, og noen tror de vet svaret.
Men kan den ikke like godt se slik ut? »

(Kilde: Pocketnow)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen