iWatch kan komme i 2014

Apple skal ha satt ha ansatt flere for å få fortgang på utviklingen av en smartklokke.

Ingen har bekreftet at det virkelig kommer en iPhone-klokke, eller iWatch, som ryktene skal ha det til at den vil hete. Men om de ferskeste ryktene stemmer, skal Apple ha ansatt et større antall medarbeidere får å få fortgang på utviklingen av en smartklokke.

Tidligere rykter har gått ut på at iWatch skulle komme senere i år, men ifølge Slashgear skal Apple ha møtt utfordringer som gjør at utvilklingen tar lenger tid enn planlagt.

Ansetter ingeniører

Det er Financial Times som er kilde til ryktene om at Apple nå tar noen grep som skal sette selskapet i stand til å utvikle iWatch raskere.

Avisen hevder også at man i Apple skal ha vært bekymret for at selskapets egne ingeniører ikke har hatt tilstrekkelig kompetanse på såkalte wearable devices –hapåbar elektronikk.

Prosjektet kan bli skrotet

Financial Times skriver også at det ikke finnes noen garanti for at Apple vil komme med en iWatch, selv om ryktene om utviklingen av en slik skulle stemme. Apple har også tidligere startet opp prosjekter som de senere har valgt å droppe.

Apples innsats for å beskytte varemerket iWatch i flere land, tyder på at selskapet har seriøse planer om å komme med en smartklokke.

Ansetter motespesialist

 Apple har også ansatt Paul Deneve, tidligere direktør for motehuset Yves Saint Laurent. Spekulantene mener dette styrker teorien om at en iWatch er på vei.

Kilde

Her er et konseptbilde som viser hvordan noen tror iWatch vil se ut.
Her er et konseptbilde som viser hvordan noen tror iWatch vil se ut.Foto: Slashgear

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen