Ivy Bridge blir bakoverkompatibel

Ivy Bridge blir bakoverkompatibel

Ivy Bridge er ikke akkurat rett rundt hjørnet, men er planlagt ut på markedet i 2012. Ivy Bridge er etterfølgeren til Sandy Bridge og skal baseres på 22 nm-produksjonsteknologi. Blant alle de negative nyhetene om brikkesettet til Sandy Bridge kommer nå gladnyheten om at brikkesettene, når de kommer seg ut på markedet, faktisk vil støtte Ivy Bridge.

Likevel, noen begrensninger er det. Det er bare P67 og H67 som vil støtte Ivy Bridge etter en BIOS-opdatering. Q65, Q67 og B65 støtter på sin side ikke den kommende arkitekturen.

Sammen med Ivy Bridge kommer det også et nytt brikkesett i form av Panther Point, eller det som da kommer til å bli kjent som 7-serien. Offisielt skal begge deler kommer en gang i første halvår 2012, men man skal ikke utelukke at ting kan komme tidligere for å få folk til å glemme alt om Sandy Bridge og brikkesettproblemene.

Ivy Bridge får støtte for opptil DDR3 1600-minne, i to kanaler. Støtte for SODIMM er også på plass. TDP-nivåer vil være 35 W, 45 W, 65 W og 95 W, ellers er alt av det vi fikk med Sandy Bridge på plass.

Fudzilla)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen