iTunes SDK klart for nedlasting

SDKet består av header-filer, dokumentasjon og dømer på bruk. Det benyttar seg av Windows COM (Component Object Model), som gjer at ein kan nytte seg av dette SDKet uansett kva programmeringsspråk ein driv på med. SDKet krever derimot at du har iTunes versjon 4.5 eller høgare installert.

Tidlegare har det vore svært vanskelig for Windows-brukarar å spele av AAC-filer i andre program. På MacOS X har dette ikkje vore noko problem, sidan filene kunne spelast av igjennom Quicktime, men på Windows har mogleikane vore små. Ein kan no difor forvente iTunes støtte ved hjelp av plugins til Windows Media Player og WinAMP.

iTunes-formatet har innebygd piratkopieringsbeskyttelse, i form av Fairplay. Dette har tidlegare vist seg svært usikkert, då det for ei stund sidan kom ut eit program som rett og slett fjerna kopibeskyttelsen. Det er relativt svært sannsynleg at dette SDKet lar deg spille av musikk som er beskytta av SDK, så fremt du har dei rette lisensane, og dette kan åpne opp eit nytt marked for Apple.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen