Itunes direkte på Iphone

Itunes direkte på Iphone

Apple kunne på Macworld Expo meddele at de fjerner kopisperren på all musikk i Itunes, og at du vil kunne kjøpe- og laste ned sanger direkte på din Iphone 3G. Tidligere har Iphone-brukerne måttet koble telefonen til en PC for så å laste over sangene.
 
Apple hevder at ”prisen er den samme” enten du kjøper låter på vanlig måte, eller direkte på din Iphone 3G. Men betyr det at du slipper å betale for datatrafikken?
 
Uklart fra Apple
I en pressemelding fra Apple står det følgende:
 
”Iphone 3G users can now preview and purchase the entire Itunes Store music catalog on their Iphone 3G over their 3G network, just as they do with Wi-Fi today, for the same price and in the same high quality format. Songs purchased on an Iphone will automatically sync to a user’s computer the next time they sync their Iphone.”

(Artikkelen fortsettes.)
 
Ettersom Apple ikke nevner datatrafikk i det hele tatt, kan du bli lurt til å tro at du slipper å betale for datatrafikken som genereres ved at du laster ned musikk fra Itunes direkte til Iphone.
 
- Apple har nok vært uklare i sin pressemelding. Prisen på musikken er den samme som før, men data vil komme i tillegg, i henhold til abonnementspriser, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom til Mobilen.no
 
Uten kopisperrer
Den klart største nyheten fra Macworld Expo var at Apple fjerner kopisperren på all musikk som selges via Itunes. Det betyr at du vil kunne benytte all musikken du kjøper med det formatet du selv ønsker. Tidligere har nemlig musikken vært låst til Apples egne avspillere Ipod og Iphone.
 
- Vi ønsker å kunne tilby kundene våre DRM-fri musikk, og synes at Apples initiativ er positivt, avslutter Vederhus.


Kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen