iTunes bare på liksom

Det internasjonale nyhetsbyrået Reuters var de første til å kunne fortelle at den nye Motorola 1060 ville bli resultatet etter det mye omtalte samarbeidet mellom Motorola og Apple.


Med iTunes, men ikke på ordentlig.

Fortsatt en hemmelighet
Amer Husaini, visepresident for Motorolas mobilavdeling i Europa, Midt-Østen, Afrika og Sør-Asia, viste stolt frem Motorolas nye modeller. Den kommende E1060 var blant de nye telefonene, og overraskende nok var denne modellen utstyrt med iTunes. Husaini fortalte at iTunes ville bli den kommende standard-programmet for avspilling av musikkfiler i Motorolas mobiltelefoner.

Dessverre glemte visepresidenten å fortelle at E1060 slett ikke ville legges ut for salg med iTunes. Det var kun snakk om en demonstrasjonsmodell som hadde fått iTunes installert for anledningen. Motorola var ivrige på å vise frem programvaren, men selve telefonen skulle fortsatt være en godt bevart hemmelighet.

Dermed ble nyheten om iTunes-mobilen født, og journalister fra hele verden plukket raskt opp saken og bragte den videre. Ansatte hos Motorola oppklarte misforståelsen, men nyheten står fortsatt å lese, for eksempel hos Reuters.

I følge de siste ryktene heter det nå at modellen med iTunes skal lanseres først om en måneds tid. Konferansen CTIA Wireless 2005 finner sted fra 14. til 16 mars i New Orleans, og har blitt nevnt som et sannsynlig lanseringssted for den kommende musikk-telefonen. Amobil følger saken og vil holde deg oppdatert med siste nytt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen