Itunes-film til Europa
Teknofil

Itunes-film til Europa

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Apples filmtjeneste har i lang tid vært tilgjengelig i USA. Nå beveger tjenesten seg over dammen og blir tilgjengelig i Tyskland. De fleste store aktørene er representert, som for eksempel Paramount, Warner Bros, MGM, Walt Disney og Sony Pictures Television, melder Broadbandtvnews.com.

Med denne tjenesten kan du kjøpe nye og gamle filmtitler og ikke minst leie de. Har du leid en film, ligger denne tilgjengelig på for eksempel Iphonen din i opptil 30 dager, og er avspillbar i 48 timer når du først har begynt å se den. Du vil også ha mulighet til å se filmer i HD-kvalitet via denne tjenesten.

Prisene på filmene varierer etter hvor nye de er, slik at det koster deg omtrent 70 kroner for filmer fra standardkatalogen, cirka 90 kroner for nyere titler og om lag 135 kroner for de siste nyhetene. Ved leie av filmer fra biblioteket er kostnaden cirka 27 kroner og 35 kroner for nyhetene. Leier du filmer i HD kvalitet er kostnaden om lag 45 kroner. Det er fortsatt ukjent når og om tjenesten kommer til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen