Itunes-film klar for Europa

Filmutvalget på amerikanske Itunes er ganske formidabelt, og teller nå over 700 titler. Alle disse vil også bli tilgjengelige ved den engelske lanseringen.

Kun England foreløpig
I første omgang er det kun britene som kan nyte godt av tilbudet, og man må ha et kredittkort med engelsk fakturaadresse for å kunne være med på leken. Det som gjør den britiske lanseringen interessant for oss, er at all historikk viser at straks en Apple-tjeneste først har funnet veien over Atlanteren, er ikke veien lang til oss her i nord.

Samme dag som DVD
Itunes filmutvalg inneholder filmer fra alle de største filmselskapene, og både 20th Century Fox, Walt Disney, Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Sony Pictures og britiske Lionsgate er med på laget. Filmene skal være tilgjengelige hos Itunes på samme dag som de lanseres på DVD.

- Vi sparker i gang med over 700 filmer for de britiske Itunes-brukerne, og tror folk vil elske muligheten til å se favorittfilmene sine på sin Ipod, Iphone eller på sin egen hjemme-tv, sier Eddy Cue, visepresident for Itunes i en pressemelding.

Kjøp eller lei
Du vil få muligheten til å velge om du vil kjøpe filmene til odel og eie, eller om du bare vil leie muligheten til å se filmen. Hvis man vil leie har du 48 timer på deg fra du starter filmen første gang, men da kan du se filmen så mange ganger du vil eller du kan se den i bruddstykker, så lenge du er ferdig innen to døgn. Hvis du velger å ikke starte filmen du har leid umiddelbart, har du 30 dager på deg før den går ut.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen