Italienske lettvektere

Italienske lettvektere

Nye stativer fra Manfrotto.

Er du av typen som ikke gidder å dra med deg stativ når du skal fotografere fordi du synes det blir litt tungt? Da kan de nye stativene fra Manfrotto kanskje passe deg.

Les også: Hvorfor man bør fotografere med stativ

Manfrotto har nemlig lansert en ny stativserie, med navnet "290 Carbon fibre series". Denne serien består av en flere nye modeller, som har den felles egenskapen at de er laget i nettopp karbonfiber. Dette gjør stativene både sterke og lette, en ganske grei kombinasjon om man ikke er glad i å bære så tungt.

Den nye serien er myntet mot fotografer som kanskje har kommet steget videre fra ren amatør, men som kanskje ikke er helt over i proffklassen heller. Mange rimelige trebensstativer kan ikke oppgraderes uten å måtte kjøpe helt nye stativer, men Manfrottos nye serie er modulær, slik at du kan bytte ut blant annet hoder, festeplater og grep.

Den nye serien består i utgangspunktet av et nytt trebensstativ og et nytt enbenstativ, men førstnevnte selges i forskjellige modulære pakker etter hva slags ønsker og behov man har når man kjøper. Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men du kan lese mer om stativene på produsentens hjemmeside her.

Les også: Velbon går ut i spagaten

Les også: Trenger du nytt fotostativ?

Kilde: www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen