ISS lanserer nye produkter

Alternativ tekst mangler

ISS eller Internet Security Systems er ett av de eldre selskapene som spesialiserer seg innenfor nettverkssikkerhet. Ett av de nye produktene er nå anomalitetsdetektering (ADS) som overvåker nettverket etter unormal trafikk, som for eksempel raskt spredende ormer.

Ifølge ISS skal ADS-systemet kreve minimalt med vedlikehold og kunne lære seg nye trafikktrender uten så mye brukerkonfigurering. Det skal også være mulig å detektere IM/P2P-trafikk. Loggingen og oversikten via ADS-systemet skal være langt enklere å tyde enn tradisjonelle logger fra brannmurer. Dette systemet er lisensiert fra selskapet Arbor Networks (link og finnes både som en egen boks og en integrert del av Enterprise Security Platform til ISS.

ISS lanserer også en oppdatert versjon av sårbarhetsadministrasjon og sikringssystemet i programmet Proventia Network Enterprise Scanner. Dette systemet overvåker hele nettverket og tester de vitale komponentene i ditt nettverk og sjekker om maskiner eller nettverksenheter er sårbare for innbrudd. Dette systemet blir levert som en komplett pakke inkludert server og programvare.

For mer informasjon om produktene til ISS, kan man finne det man ønsker på www.iss.net.

(Kilde: Pressemelding fra ISS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen