Irsk landsby endelig tillatt på Facebook
Teknofil

Irsk landsby endelig tillatt på Facebook

Den vesle landsbyen Effin har endelig funnet sin rettmessige plass på Facebook.

Facebook har blitt, og vil garantert fortsatt bli, beskyldt for å føre til mye rart.

Tidligere har nettstedet fått skylda for å ødelegge eksteskap, det har blitt brukt som publiseringskanal for pikante bilder fra countryfestivalen på Vinstra og for mange unge er Facebook viktigere enn venner.

Denne gangen startet balladen i desember da en kvinne ved navn Ann Marie Kennedy fikk nok av at hun ikke kunne velge Effin som hjemby på sin Facebook-profil.

- Jeg er født og oppvokst i Effin, og familien min kommer her fra. Stedet har et flott samhold, og mange på Facebook har lyst til å vise at de er fra Effin, forklarte hun til BBC News.

Årsaken til at Effin ikke var et alternativ som «hjemby» på nettstedet, ble antatt å henge henge sammen med at navnet kunne bli tatt for å være slang for et annet engelsk ord av den mer ufine sorten.

Med det delikate slagordet «I'm a proud Effin woman. And I always will be a Effin woman», gikk Kennedy til krig mot Facebook.

Dessverre for den handlekraftige damen, tilbyr Facebook mer eller mindre ingen form for brukerassistanse. Det viste seg derfor å være vanskelig for Kennedy å nå gjennom med sine synspunkter.

Litt hjelp fra presseverden gjorde derimot susen, og til slutt fikk Kennedy et svar. I en uttalelse til nettstedet Digital Life, hevder Facebook at Effin ikke ble utelatt på grunn av navnet i seg selv, men at det kun var snakk om en teknisk blunder i systemet.

Dermed kan stolte innbyggere av Effin endelig flotte seg med det potente navnet også på Facebook.

Vi andre får passe på at facebookbruken ikke tar fullstendig overhånd.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen