IRiver lanserer videospillere

Annonsør­innhold
Les hele saken »

iRivers nye mediaspillere kommer med harddisk...

IRivers nye spillere bryter ny grunn for selskapet som først og fremst er kjent for å lage MP3-spillere av god kvalitet. Når de nå legger til muligheten for å se video på en medfølgende fargeskjerm, og sette på TV-ut-kontakter på harddiskbaserte spillere, bryter de også ny grunn i måten vi ser på lyd og video som separate "enheter".

Med iRivers harddiskbaserte PMP-100 og CD-baserte IMP-1100, kan man nemlig for eksempel legge en film over fra en stasjonær PC, for så å vise den på TV-en - eller ta den med seg på T-banen og se den siste slageren på den innebygde skjermen. Denne er 3,5 tommer stor på de harddiskbaserte spillerne, og 2 tommer stor på CD-spilleren.

Spillerne støtter nær sagt alle formater, fra AVI til ASF, MPEG-1 til MPEG-4 og Divx og Xvid - så det er stor sannsynlighet for at yndlingsformatet er støttet. For ordens skyld spiller de også av MP3-filer, viser JPEG-og BMP-bilder og har innebygd radio.... og med CD-spiller

De portable mediaspillerne kommer i fire forskjellige versjoner. CD-spilleren kommer med (IMP-1100) og uten (IMP-1000) to-tommers skjerm, men den uten har allikevel TV-ut og samme filstøtte. Harddiskversjonene har begge samme skjerm og harddisk, men skilles av operativsystemet - som er Microsofts Portable Media Center og derfor spiller WMV-filer på PMC-100, og antakelig en Linux-variant på PMP-100.

Mer informasjon om spillerne finnes her: PMC-100, PMP-100, IMP-1100, IMP-1000.

Spillerne ventes å koste mellom to og fem tusen kroner, men den konkrete prisen og tilgjengeligheten er i øyeblikket ukjent.

(Kilde: Texas Instruments)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen