iRiver lanserer to nye spillere

Den nye H10 har utvilsomt hentet masse inspirasjon fra Creative Zen Touch og Zen Micro, og ser man den forfra skulle man nesten tro at dette kun er en liten videreutvikling.

Spilleren leveres i to utgaver: 5- og 20 GB-versjon, med henholdsvis 1"” og 1,8" harddisk. Av naturlige årsaker er derfor 20 GB-versjonen en god del større enn 5 GB-versjonen rent fysisk. For å utnytte plassen litt bedre har man også satt på en større skjerm på førstnevnte på 1,8", mens sistnevnte kun har 1,5" skjerm. Begge med 260 000 farger.

Begge spillerne er utstyrt med USB 2.0-grensesnitt, og direkte MP3-encoding av stemmeopptak og radio. Storebror har fått plass til et større batteri, og har derfor 16 timers batterikapasitet, mens 5 GB-versjonen kun har 12 timers avspilling.

I en verden der design betyr mer og mer, er det nærmest en selvfølge at spillerne blir tilgjengelig i en rekke forskjellige farger.

Vi har så vidt brukt spilleren litt, og kan konkludere med at dette er et svært spennende produkt som vi gleder oss til å se litt nærmere på. Lydkvaliteten later til å være svært god. Brukervennligheten er også god, men krever utvilsomt litt tilvenning.

Utsalgspris er ikke klar, men at spilleren i kjent iRiver-stil ikke blir av de billigste på markedet er det liten tvil om.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen