Test

iRiver iFP1090

iRiver har i løpet av de par siste årene opparbeidet seg et navn som en av markedes beste produsenter av MP3-spillere. Dette på tross for at de enda ikke har implementert et "driverløst" design. Lang avspillingstid, annerledes design, god lyd og god brukervennlighet sammen med høy pris, har gjort at spillerne er blitt regnet som svært eksklusive. Og - som vi kjenner fra moteverdenen, er høye priser noe som i seg selv kan føre til suksess - litt satt på spissen selvsagt.

For å holde seg i forkant av utviklingen, er iRiver en av de første produsentene til å implementere digitalkamera i sine MP3-spillere. De har trolig tenkt som så: "Hvor mange ganger har vi ikke vært ute og trent, og sett noe vi bare ta bilde av, men så har man ikke med seg kameraet på treningsturen?"

Sammen med implementeringen av et digitalkamera trenger man nødvendigvis et godt display eller en søker, og siden et godt display tar mindre plass enn en egen søker har iRiver implementert førstnevnte. Resultatet har derfor blitt en spiller som samtidig med at det har fått et digitalkamera er en av de første på markedet av den lille typen MP3-spillere som har et fargedisplay.

Hva kan en fargeskjerm og et digitalkamera gjøre for en MP3-spiller som unektelig ligner på den gamle 100-serien til iRiver? Vi har undersøkt saken nærmere.

Vi sender en takk Komplett.no som lånte oss MP3-spilleren til testing og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.iRiver iFP-1090 256 MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen