Test

iRiver H320: MP3-spillernes jaguar

iRiver har hatt en eventyrlig suksess de siste årene, men på MP3-spiller-markedet er det enda et område de fortsatt mangler skikkelig fotfeste, og det er de harddiskbaserte spillerne. Dette er et marked som Apple og Creative har dominert totalt med henholdsvis iPod og Jukebox Zen. iRiver har tidligere forsøkt seg på dette markedet med iHD100, men denne ble ikke noen stor salgssukess.

Deres nye H320 er en spiller som ønsker å ta et skikkelig strupetak på Creatives Jukebox Zen, og har lagt seg på et design som ligner mye. I tillegg har iRiver utstyrt spilleren sin med direkte encoding til MP3, fargedisplay, tekstleser, mulighet for å vise fram bilder og ikke minst muligheten til å overføre filer fra andre USB-enheter.

I kjent iRiver-stil har man også lagt en pris på spilleren som sier at dette ikke er et "mye for pengene"-kjøp. Prisen på spilleren er godt over både iPod og Jukebox Zen. Med et slikt utgangspunktet så forventer man kvalitet, høy kvalitet.

 

 

Vi sender en stor takk Komplett som lånte oss MP3-spilleren til testing og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.

iRiver H340 40 GB

iRiver H320 20 GB

iRiver H340 40 GB   Les mer »

iRiver H320 20 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen