Iriver avslører sin nye DAP

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Iriver har tidligere hintet frempå om deres neste generasjon med DAP-er – eller MP3-spillere – og har nylig annonsert i hvert fall én av dem. U100 er navnet på den nye portable mediespilleren og har flere forlokkende funksjoner å friste med.

U100 vil ha en 3,1 tommer stor berøringsskjerm med en oppløsning på 320x480 og et innebygd minne på enten 4, 8 eller 16 GB. I tillegg støtter spilleren et eksternt minnekort av typen MicroSDHC om man måtte ha behov for større lagringsplass. Spilleren er forholdsvis liten og lett, og vil veie 82 gram og ha en størrelse på 106x56x8,9 mm.

Best av alt er kanskje batteritiden med inntil 50 timers forbrukstid innen musikkavspilling og 11 timers varighet under videoavspilling. Videofiler kan bli spilt av i en oppløsning på opptil 1280x720 (720p nivå 4.1).Videre har U100 trådløs tilkobling og en FM-tuner, samt støtte for filformatene MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, ASF, AVI, WMV, MP4, ASF, MOV, TS, M2TS, TP, 3GP, MKV, SRT, SMI, ePUB, PDF, TXT, JPEG, GIF, BMP og PNG.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Det har ennå ikke kommet noen spesifikk informasjon rundt priser og tilgjengelighet på U100, men den nye generasjonen skal visstnok først bli tilgjengelig i Sør-Korea senere i år.

(Kilder: Akihabaranews, Crunchgear)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen