iPod med himmelsk lyd

iPod med himmelsk lyd

En av fordelene med iPod er at det fins så uhorvelig mange tilleggsprodukter til den, enten det er velklingende hodetelefoner, beskyttende etuier eller høyttalere med dokkingstasjon.
Det fins mange å velge i mellom. Her er fem alternative høyttalerløsninger:

Den slankeste vi har sett
Hvis du vil ha matchende ultraportable høyttalere til vesle, slanke iPod Nano som også pynter opp skrivebordet, bør du ta en titt på Altec Lansing iM500 (900-1100 kr).
Det fins ikke noe som er slankere, lettere (340 gram) og samtidig låter helt fortreffelig. iM500 måler bare 21,5 x 1,7 x 12,8 cm når den foldes sammen. Den er rett og slett supertynn. 


Den tøffeste vi har sett

Hvis du har en iPod med harddisk, vil du sannsynligvis falle for Logitech AudioStation Express (600-800 kr) i svart og hvitt.
AudioStation Express passer til flere slags iPoder (adapter følger med), og kan også kobles til andre MP3-spillere kabel. Den plugges til en strømkontakt (lader iPoden når den står i), eller drives av seks vanlige batterier. Fjernkontroll og etui følger med. 


Den allsidigste vi har sett
Hvis du vil kombinere den vesle musikkspilleren med en lekker FM-radio, bør du ta en titt på Tivoli Audio iPAL som kan tilkoples alle slags MP3-spillere.
Tivoli har lakkert sin populære miniradio i speilblank hvitt og sølv, og kalt den Tivoli Audio iPAL (1500-1700 kr). Den har hvit kabel for iPod og andre MP3-spillere, men kan også motta signaler fra en iPod med FM-sender (se nedenfor).
Lyden fra monohøyttaleren er god at du neppe vil savne stereo. I så fall fall bør du ta en titt på Logitechs kullsvarte, kraftfulle og gulvristende AudioStation (2500 kr) for iPod. Også den har radio.

Den mest trådløse vi har sett
Et fjerde alternativ er å plugge en Belkin TuneFM-sender (600-700 kr) til iPod-en, og la den sende musikken trådløst til radioer og stereoanlegg.
FM-senderen er spesielt beregnet på å sende musikk til bilradioen, og kan hente strøm fra sigarettenneren. 


Den billigste vi har sett

Femte alternativ er en adapterkabel (50-300 kr) med minijack i den ene enden og to vanlige røde og hvite stereoplugger i den andre. En slik kabel kobler både iPod-er og andre MP3-spillere til alle slags stereoanlegg. (Andre løsninger sender musikk via trådløst nettverk.)
Men en kabel under juletreet er selvfølgelig ikke så morsomt når det fins så mange coole iPod-dingser!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen