iPod i miniutgave

iPod - alle fargene

Apple lover at lekkerbisken iPod mini skal lanseres 24. juli internasjonalt. Apple har tatt de beste og viktigste funksjonene fra den vanlige iPoden. Disse funksjonene har blitt plassert i aluminiumsbokser, som først og fremst er imponerende små og motstandsdyktig mot riper.

iPod - Front

Apples iPod har allerede vært på det amerikanske markedet i lengre tid, og vil komme også internasjonalt i fem forskjellige farger. Sølv, gull, grønn, rosa og blå. Enheten har dimensjoner på bare 91,4 x 50,8 x 12,7 millimeter. Vekten er oppgitt til 102 gram.

iPod sitt trykkfølsomme hjul har alltid vekket mye oppsikt. Med et slikt hjul kan du bla igjennom så mange sanger du vil med bare en finger, uten å løfte den fra hjulet. Forskjellen på det nye hjulet i forhold til det gamle er at knapper for play, stop, neste sang og forrige sang er integrert i dette scrollehjulet. Tidligere har de befunnet seg som egne trykkfølsomme knapper.

Av harddiskplass skal Apple ha utstyrt enheten sin med en 4 GB harddisk. Dette vil romme omtrent 1000 sanger, avhengig av at gjennomsnittlig størrelse på sangene er 4 MB.

Også på den nye enheten finner vi underholdningsfaktorer som for eksempel spill. På den 1,67 tommers skjermen kan du blant annet spille Solitaire, som er en type kabal. Skjermen er forøvrig i svart-hvitt.

Enhetens batteri lades med en USB- eller Firewire-kabel. Apples iPod kan spille musikk i 8 timer før et fulladet batteri gir seg. Ved å benytte USB- eller Firewire-kabelen kan du selvfølgelig også overføre musikk til og fra enheten, fra en MAC eller en PC med Microsofts operativsystemer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen