Ipod blir sjekketriks

Er du en av de som er på jakt etter en kjæreste, eller har planer om å bytte ut den du har? Da er det bare å plukke fram iPod-en din.

I stedet for å begynne et bekjentskap med klamme hender og gamle klisjeer, har stadig flere funnet ut hvordan de skal sjekke opp en annen person via såkalt iPod jacking, som innebærer at du plugger den andres øreplugger i din egen iPod.

Når du har lyst til å sjekke opp en annen iPod-bruker, er det bare å gå bort til han eller henne og spørre om vedkommende kunne tenke seg å høre litt på musikken du spiller på din iPod. Deretter er det opp til musikken.

Nettstedet Wired har intervjuet en 17-åring fra USA som fikk seg kjæreste ved å byttelåne iPod med henne i noen minutter. De to turtelduene traff hverandre på kino:

- Da jeg var på vei til å sette meg plugget jeg i øreproppene og valgte en søt sang jeg tenkte hun kanskje ville like. Jeg satt to seter unna henne og ventet til hun så på meg. Jeg spurte hva hun hørte på, samtidig som jeg plugget hennes ørepropper i min egen iPod. Hun ble litt forvirret, men skjønte snart hva jeg gjorde, forteller han.

Så enkelt kan det altså gjøres. For at du skal lykkes med iPod-sjekkingen gjelder det imidlertid å sørge for at riktig sang spilles i det øyeblikket du låner bort iPod-en. Det finnes selvfølgelig ingen fasit på hvilke sanger som øker sjansene for å lykkes mest. Mens noen liker dødsmetall fra Finland, er andre fascinert av stemmen til Elvis Costello. Her er det med andre ord magefølelsen som er viktig.

Om ingen frir til deg på stedet etter å ha lånt din iPod i et par minutter, kan det uansett være en fin måte å bryte isen på og bli kjent med andre musikkelskere.

(Kilde: Wired, Businessweek, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen