iPod-sett for sofagrisen

Utvalget av tilbehør for Apples iPod-spillere slutter aldri å balle på seg. Det siste i rekken er et komplett sett fra Apple selv som lar deg koble spilleren din til fjernsyn, prosjektor, stereoanlegg og annet av utstyr du har i hjemmet.

I senter av det hele er den universale dokkingstasjonen, som lar deg koble til en hvilken som helst iPod med dokkingport (de fleste unntatt Shuffle). Herfra kobler du til AV-kabelen, som sender ut bilde til skjermen din og lyd til høyttalerne dine.

Det følger også med en USB-kabel, som lar deg koble iPod-en til datamaskinen for å overføre filer frem og tilbake, samt en strømkabel som sørger for at spilleren lades opp mens den er plugget til dokkingstasjonen.

Apple har til sist lagt ved en fjernkontroll, som lar deg styre iPod-en din på avstand. På den måten kan du ligge henslengt i sofaen og styre både film og musikk. Fjernkontrollen bruker infrarødt lys, som betyr at du må ha en klar linje mellom deg og dokkingstasjonen.

Ingen av disse komponentene er nyheter i seg selv, og er å få kjøpt i dag. Men ved å anskaffe det komplette settet betaler du kun 849 kr, mens det å kjøpe hver enkelt komponent for seg ville kostet deg rundt 1200 kr.

(Kilder: Apple Store, CNet, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen