Iphone til salgs i Norge

Iphone til salgs i Norge

Flere privatpersoner i Norge har importert Iphone fra USA for å selge den i Norge. En av disse har opprettet en nettside, justiphone.no, der telefonen selges ferdig opplåst med norsk meny og firmware 1.1.1. Prisen er fra 3990 norske kroner. Dette er faktisk billigere enn tilsvarende nettsteder i Danmark. Andre alternativer kan være å lete på finn.no eller qxl.

Les også:

Iphone til salgs i Danmark
Vent på Norsk Iphone
Iphone kan brukes i Norge

Mer tungvint enn du tror
Bestiller du mobilen fra USA, kan prisen havne på rundt 3200 kroner etter moms og frakt, men da er den operatørlåst. Å låse den opp er en jobb vi fraråder deg fra å gjøre selv. Det er nok mer tungvint enn du kanskje tror, og dersom du ikke har erfaring fra hacking tidligere, er dette definitivt ikke stedet å begynne.

Det finnes selvsagt fordeler og ulemper med å kjøpe fra telefonen allerede nå. Først og fremst slipper du å vente til den kommer til Norge. Nå er det ikke kjent når den eventuelt vil komme, men det er lite sannsynlig at den dukker opp her før jul. Når den da først dukker opp er den kanskje ikke fullt så aktuell lenger. En annen fordel med å kjøpe opplåst, er at du slipper binding til for eksempel Telenor, som da mest sannsynlig blir eneimportør av Iphone i Norge.

Ulempen er at garantien ofte blir ugyldig fordi mobilen er tuklet med. Du kan heller ikke oppdatere programvaren sånn helt uten videre. Dersom du forsøker å oppdatere en ulovlig opplåst Iphone, kan den bli ubrukeliggjort. Lovligheten av opplåsingen kan dessuten diskuteres.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen