Iphone OS 3.1 er ute

I samme jafs som Apple lanserte nye Ipod-spillere, avduket de også versjon 3.1 av Iphone OS. I den nye versjonen skal det blant annet bli enklere å finne de gode programmene gjennom en ny karaktergivningsfunksjon. 

En rekke velkomne forbedringer

Andre nyheter er forbedret synkronisering mot Itunes, visning av gjenværende Itunes-kreditt i App Store og Itunes Store, lagring av videoer fra e-post og MMS inn i "Camera Roll", bedre ytelse når du bruker Wi-Fi eller 3G samtidig som du bruker Bluetooth og en rekke andre punkter som retter opp i lignende småproblemer. Nå kan du også kjøpe egne ringetoner til telefonen din i Itunes.

For de som bruker Bluetooth-håndfri, er det kanskje gledelig at Apple endelig har lagt til muligheten til å bruke stemmestyring gjennom Bluetooth-hodesett. 

Oppdateringen skal være tilgjengelig nå gjennom Itunes. For Iphone er versjonnummeret "3.1", mens den nye versjonen heter "3.1.1" for Ipod Touch. Brukere av Ipod Touch må dessuten betale for oppdateringen, med mindre du allerede har betalt for 3.0-oppdateringen. Prisen er 4,95 dollar, som tilsvarer 30 norske kroner. 

(Kilde: appleinsider.com)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen