Iphone med valgfritt abonnement

Netcom åpner nå for kjøp av Iphone 3G med sine vanlige abonnement, i tillegg til Italk-abonnementene som ble introdusert ved norgeslanseringen i juli.

- Vi anbefaler fortsatt Italk-abonnementene, siden disse er skreddersydd for Iphone-bruk med store mengder data og ringeminutter inkludert i månedsprisen. Samtidig ønsker vi å gi kundene våre enda større valgfrihet, og åpner derfor for kjøp av Iphone 3G med alle ordinære abonnement, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Erfaringer så langt viser at Iphone-kundene i snitt bruker hele 30 ganger så mye datatrafikk i måneden som andre Netcom-kunder.

- Iphone er mye mer enn en telefon, og forbruksvanene endrer seg deretter. Selv om vi åpner for Iphone på flere abonnement, oppfordrer vi kundene våre til å velge en løsning som tar høyde for økt databruk og samtidig holder kostnadene nede, sier Vederhus.

Han sier prisen på Iphone 3G vil variere avhengig av hvilket abonnement du velger, og trekker fram Supertalk-abonnementet som eksempel. Her vil selve telefonen koste 2.590 kroner, i tillegg kommer en fast månedspris på 129 kroner. Prisene for alle abonnementene legges ut på Netcoms hjemmesider i morgen.

Du kan selv sjekke hvilket abonnement som lønner seg for deg på vår tjeneste Ringepriser.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen