Iphone kommer

Alternativ tekst mangler
(Klikk for større bilde)

Få telefoner har fått så mye omtale før lansering som iPhone, og det til tross for at Apple enda ikke har bekreftet at de har noen telefon på vei. Men nå er beviset endelig på plass. Apple har søkt om et patent på en ferdig mobiltelefon, noe som fjerner det som måtte være igjen av tvil om at Apple går svanger med mobilplaner.

Patentet er det andre av mobilpatenter som Apple har søkt om. Det første ble kjent i sommer og gikk på telefoner generelt. Det nye patentet derimot viser spesifikke planer om en kombinert iPod- og mobiltelefon, med en vedlagt skisse over hvordan Apple ser for seg hvordan modulene i en fremtidig Apple-mobil skal se ut.

Utover dette avslører tegningene svært lite, med unntak av at planene ble levert inn 7. august i år. Tidligere har imidlertid kilder innad i industrimiljø i Taiwan sagt at den nye iPod-telefonen vil ha et to megapikslers kamera, og at flere kjente merkenavn er med på utviklingen, blant annet Intel og Sharp.

Ettersom desember allerede er i gang, vil første sjanse til å se iPhone trolig være MacWorld-messen i San Fransisco 8. - 9. januar neste år.

(Kilde: Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen