Iphone i salg denne måneden

Men som de fleste vet er det uansett bare i amerikanske butikker den dukker opp nå i sommer. Europeiske mobilbrukere må derimot vente til slutten av året.

Spekulasjoner om Europa-eksklusivitet hos en operatør som Vodafone har gitt norske Apple-entusiaster mareritt. For Vodafone er ikke i Norge, noe som kan føre til at norske kunder kanskje ikke får oppleve telefonen i det hele tatt.

Uansett, det er nå bekreftet at Iphone vil dukke opp i amerikanske butikker den 29. juni. Apple klarte derfor sin egen målsetning om lansering i første halvår, om enn med kun én dags margin.

Nervøst hos Apple

Nå som Iphone-lanseringen nærmer seg med stormskritt, innrømmer sjefer i selskapet at nervøsiteten vokser. Ifølge en artikkel i New York Times er nemlig forventningene til telefonen skyhøye. Faktisk enda høyere enn vanlig når Apple lanserer nye produkter.

Dette er da også problemet ifølge artikkelen. Flere av sjefene bekymrer seg nemlig for at kundenes forventninger er altfor høye og at de første kundene kommer til å bli skuffet over telefonen.

Kanskje ikke så rart at de begynner å bekymre seg litt. De fleste medier, oss inkludert, har bidratt til at iphonehysteriet har nådd nye høyder. Heldigvis er det nå kun noen uker til vi kommer til å få svar på om produktet kan komme i nærheten av forventningene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen