Iphone fra Telenor på fredag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Telenor skal selge Iphone 3G fra fredag.
Telenor skal selge Iphone 3G fra fredag.

Lanseringsdatoen for Telenors Iphone-salg er satt. Fra fredag 20. mars klokken 0900 kan de som ønsker det kjøpe Iphone med ett av fire Iphone-tilpassede Telenor-abonnement. Dermed får både Netcom og Network Norway konkurranse på sine tilbud om Iphone.

Les også: Test av Iphone 3G »

Fire nye abonnementer

Telefonen skal selges gjennom Telenors forhandlere og i Telenors nettbutikk. Abonnementene som tilbys har fokus på både snakking og surfing. De har fått navnene Surfprat M, L og XL. I tillegg lanseres det et Djuice-abonnement kalt Explore.

Månedsprisene på de nye abonnementene er nesten like som Netcoms tilsvarende tilbud kalt Italk. Velger du Telenor Surfprat XL får du Iphone 8 GB for 1 krone, mens 16 GB-versjonen koster 869 kroner. Abonnementsprisen er intet mindre enn 1099 kroner per måned.

Mer data og prat

Inkludert i prisen er 2000 SMS og "ubegrenset" surfing og samtale som paradoksalt nok er begrenset til 3000 ringeminutter og 5 GB datatrafikk. Dette er uansett et bedre tilbud enn Netcoms Italk Large, hvor månedsprisen er den samme, men hvor du er begrenset til 1000 ringeminutter, 1000 SMS og 1 GB data.

I Telenors prisplaner faller for øvrig månedsprisen etter at bindingstiden på abonnemnetet er utløpt. Prisene blir da 149, 189, 469 og 829 kroner for henholdsvis Explore, M, L og XL.

En fullstendig prissammenligning finner du i tabellen under.

Som vi ser har Telenor lagt seg under Netcom på de fleste prisene. Spesielt Surfprat L ser ut som et godt tilbud sammenlignet med Netcoms Italk Medium. Her får du mange flere ringeminutter og fire ganger med surfing for så å si samme pris.

Ingenting ekstra for data hos Telenor

Dersom brukerne overskrider den inkluderte datatrafikken er det for øvrig en liten forskjell på Telenors og Netcoms tilbud. Hos Netcom begynner takstameteret å løpe, og du betaler 5 kroner per MB over det inkluderte. Det sammen gjelder hos Telenor, med unntak av på Surfprat XL, hvor hastigheten strupes etter at du har overskredet 5 GB.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen