iPhone får bedre Facebook

En av de mest populære app-ene blant norske iPhone-eiere er Facebook. Nå har gratisprogrammet fått en større oppgradering for første gang siden januar – versjon 3.2.

Den kanskje viktigste forbedringen i 3.2-utgaven er støtte for Places. Denne funksjonen lar deg dele hvor du er akkurat nå på Facebook-profilen din. På den måten kan du dele alt fra konserter, restauranter og reiser – og det blir lett å finne venner i samme område.

Places er dessverre ennå ikke aktivert for norske brukere, men ifølge Facebook jobbes det fortløpende med å åpne opp tjenesten i flere land.Den nye versjonen har også fått såkalt "pull-to-refresh", som vil si at du kan dra tommelen ned og slippe for å oppdatere nyhetslisten.

En annen nyhet er at du kan laste opp bilder og video i bakgrunnen, forutsatt at du har den nyeste versjon 4.0 av iOS. Det betyr at du slipper å vente på at opplastingen er ferdig, og kan gå ut av programmet i mellomtiden.

Versjon 3.2 gir deg også mulighet til å bestemme hvem som skal se hver enkelt statusoppdatering – venner, venner av venner, bestemte grupper etc.

Du kan laste ned den nye utgaven fra App Store på telefonen eller fra PC-en:
Last ned nye Facebook for iPhone (3.2.2)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen