iPhone elsket av folket

Det er 300.000 av dem her i Norge, de er høylytte og de forsvarer seg mot kritiske røster som om et hvert negativt ord om Apples mobiltelefon er en fornærmelse mot dem personlig. Mange av iPhone-brukerne er rett og slett fans – tilhengere av akkurat denne mobiltelefonen. Den har blitt et trendy fenomen, ingen tvil om det, men samtidig er det langt ifra ukult å eie en iPhone. Snarere tvert i mot; Alle de tøffeste guttene i gata har jo en, ikke sant?
Og nå har norske iPhone-brukere talt. I en undersøkelse foretatt av TNS Gallup og Teleinfo kommer det frem at Apple er godt over dobbelt så populær som mobilprodusentene Nokia, Sony Ericsson og Samsung her til lands.
Ny rekord hos TNS Gallup
I undersøkelsen har 1690 iPhone-brukere og 919 øvrige mobilbrukere svart på spørsmål knyttet til kundetilfredshet og lojalitet. Kun fire personer er etter sigende negative til iPhone, noe som gir Apple et rekordhøyt resultat på TNS Gallups måling. Med 111 poeng for iPhone 3GS på TNS Gallups skala er det tidenes beste måling uansett bransje. Skandiabanken hadde den gamle rekorden med 105 poeng.
- Det er helt galimatias høyt. Jeg som jobber i Gallup har aldri sett liknende sifre, sier Erlend Espedal, forretningsutvikler i TNS Gallup til Dagens Næringsliv.
Til sammenligning scorte Nokia, Sony Ericsson og Samsung henholdsvis 47, 42 og 40 poeng på TNS Gullups skala. HTC fikk 61 poeng. I tillegg kjøper iPhone-brukere seks ganger så mange applikasjoner som andre mobilbrukere, og hele 95 prosent bruker mobilt internett på sin iPhone.
Kilde: Dagens Næringsliv, 22. mars 2010.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen