Iphone brukes mest til moro

Annonsør­innhold
Les hele saken »
App Store er en av forklaringene på Iphones suksess.
App Store er en av forklaringene på Iphones suksess.

Iphone-brukerne bruker mer tid på underholdning enn jobb, ifølge en undersøkelse fra Compete. 600 smarttelefoneiere i USA var med i undersøkelsen, som viser at 73 prosent av Iphone-eierne primært bruker telefonen til underholdningsfunksjoner.

Resten først og fremst jobb

Til sammenligning bruker 59 prosent av andre smarttelefoneiere telefonene sine primært til produktivitet i jobben, skriver New York Times. Iphone-brukerne benytter seg ofte av lokasjonstjenester, som å finne resutaranter og å få veibeskrivelser, noe Compete kaller "personlig produktivitet".

En av fordelene med Iphone er de lett tilgjengelige programmene. At det er et rikt utvalg av disse er heller ingen ulempe. Dette gjør at Iphone-eierne laster ned langt flere programmer enn andre smarttelefoneiere. Nokia, Microsoft og de andre konkurrentene er bare såvidt kommet i gang med sine programvaretilbud.

Iphone mer integrert

Disse tredjepartsprogrammene har hjulpet Iphone til å bli en mer integrert del av hverdagen til Iphone-eierne, og mange klarer seg ikke uten. Dette har ikke konkurrentene klart i like stor grad, kanskje fordi det er mer tungvint å finne, kjøpe og laste ned programmer til for eksempel Nokia-telefoner eller HTC-telefoner.

Her ligger muligens også noe av forklaringen på hvorfor Iphone-eiere bruker telefonene sine først og fremst til underholdning, siden Iphone gjerne oppfattes som mer enn bare en telefon. Det kan altså tenkes at andre smarttelefoneiere rett og slett bruker telefonene sine lite utenfor jobb.

Hvordan bruker du din telefon? Diskuter i forumet »

(Kilde: nytimes.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen