Iphone blir en hit

Iphone blir en hit

Det er lenge siden Mobilen.no og andre nettaviser første gang skrev om det som på folkemunne har fått navnet Iphone. Nå spås modellen stor suksess.

Selv om Apple ikke direkte har verken bekreftet eller avkreftet ryktene underveis, har det stadig dukket opp ny informasjon som bygger oppunder at iPhone er rett rundt hjørnet.

Salgshit
Rett før jul dukket det opp nye, konkrete rykter, som sa at Iphone trolig vil bli lansert i både USA og Europa allerede i løpet av januar. Det Toronto-baserte selskapet Solutions Research Group tror Iphone vil bli en skikkelig salgshit.

Undersøkelser selskapet har gjort viser at 16 prosent av alle amerikanere over 12 år mener at Iphone – eller ideen om en iPod-mobil – er en kjempegod idé.

Dermed vil Apple trolig få en større tilhengerskare enn de allerede har. Nå eier rundt 20 prosent av alle amerikanere over 12 år et Apple-produkt. Med introduksjonen av Iphone, vil prosenten trolig overskride 30 prosent i løpet av 18 måneder.

Hvem vil ha Iphone?
Ifølge Cellular-News viser undersøkelsen at både menn og kvinner er interessert i å kjøpe Iphone, kvinner noe mer enn menn.

Potensielle kjøpere er over gjennomsnittet interessert i musikk og film, og dermed er mulighetene for ekstrainntekter fra nedlasting større enn ellers.

Det siste av rykter sier at Iphone vil være en svært liten skyvetelefon, at den vil komme med to batterier og at den vil komme med lagringsplass på henholdsvis fire og åtte gigabyte.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen