iPhone 4 selges uten abonnement

Apple hevder i en pressemelding at iPhone 4 vil bli solgt uten abonnement. Tidligere år har du måttet kjøpe telefonen med NetCom, Telenor eller Chess-abonnement - i alle fall på "offisielt" vis -, for så å bryte bindingstiden og betale et heftig bruddgebyr.

Nye iPhone 4 kommer i salg her til lands førstkommende fredag (30. juli), og nå hevder Apple at den kan kjøpes uten abonnement. Den anbefalte prisen for 16GB-utgaven skal være 4 780 kroner, mens 32GB-utgaven skal koste rundt 5 890 kroner.

I tillegg kommer iPhone 3GS - fjorårets modell - i en ny 8GB-utgave som skal koste 3 990 kroner uten abonnement.

- Alle detaljer knyttet til salget av iPhone 4 vil vi komme tilbake til, sier kommunikasjonsrådgiver Charlotte Erikstad i NetCom til Mobilen.no.

Hun legger til at denne informasjonen naturligvis vil komme i løpet av de nærmeste dagene, ettersom salgsstart er på fredag.

Informasjonssjef Knut Sollid i Telenor opplyser til Mobilen.no at han ikke kan svare på om hvorvidt de vil selge iPhone 4 uten abonnement. Årsaken skal være at Apple og Telenor ikke er enige om alle detaljer rundt salget av telefonen.

Men dere kommer til å selge iPhone fra og med fredag?

- Ja, det gjør vi, forsikrer Sollid.

Han sier videre at han hadde regnet med at alt skulle være på plass til kl 12.00 i dag (tirsdag), men at det fortsatt var noen små detaljer som stod igjen. Telenor vil ifølge Sollid offentliggjøre sine priser så snart alt det formelle i forhold til Apple er avklart.

Chess har allerede uttalt at de ikke vil selge iPhone 4 med bindingstid. I stedet får du tilbud om rentefri avbetaling på telefonen.

Les også: Test av iPhone 4

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen