iPhone 4 kommer til Norge i juli

I en pressemelding bekrefter Apple nå at iPhone 4 vil komme i salg i norske butikker allerede i juli.

iPhone 4 will roll out worldwide to 88 countries by the end of September. iPhone 4 will be available by the end of July in Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, New Zealand, Singapore, South Korea, Spain, Sweden and Switzerland.


Det er ennå ikke på det rene hvilke norske operatører som vil tilby telefonen først.

I en pressemelding sendt ut klokken 21 i kveld skriver Atle Lessum, informasjonssjef for Telenor, at de ikke kan bekrefte dato ennå.

- Telenor vet av erfaring at dette er et produkt som våre kunder også vil være svært interessert i, og vi håper at vi så raskt som mulig kan fortelle mer om når våre kunder vil kunne ta del i denne nylanseringen, skriver Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor i en e-post.

Heller ikke Netcom kan fortelle noe ennå.

– Vi har en god dialog med Apple, og er like spente som kundene våre på den nye telefonen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om dato og pris, skriver informasjonssjef Øyvind Vederhus i en SMS til Mobilen.no.

Tidlig tirsdag morgen bekrefter Netcom i en pressemelding at de får iPhone, men noe tidspunkt er foreløpig ikke klart.

- På netcom.no kan kunder som er interessert i siste nytt om iPhone 4 melde seg på interesseliste og motta nyhetsbrev med oppdateringer og fersk informasjon om den forestående lanseringen, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen