Iphone 3GS er i salg

Mens Netcom, Telenor og Chess venter til 31. juli med å selge Iphone 3GS til folket, har Network Norway nå startet salget for sine bedriftskunder.

– Å være først er viktig, men vi er like opptatt av å ivareta kundenes valgfrihet og selger den nye iPhone 3GS med eller uten binding, slik at det blir opp til den enkelte å avgjøre hvilket abonnement den nye iPhone skal knyttes opp mot, sier Network Norways Tom Guldberg i en pressemelding.

For de som vil ha Iphone 3GS med abonnement, har operatøren et skreddersydd sådan. Dette abonnementet er beregnet både på brukere av Iphone og andre smarttelefoner, som E75, forteller selskapet.

Alt inkludert

Abonnementet heter rett og slett Alt inkludert, og gir deg 3000 ringeminutter i måneden og 3000 SMS. Databruk har ingen begrensninger, uansett om du surfer på mobilen eller bruker telefonen som modem til PC-en. Selve abonnementet koster 799 kroner i måneden.

Les mer om abonnementet hos Network Norway »

Telefonen, som kommer i versjoner med 16 og 32 GB minne, har ulike priser alt etter om du kjøper den med bindingstid eller ikke.

16 GB-versjonen koster henholdsvis 4499 eller 6699 kroner med og uten abonnement, og 32 GB-versjonen koster 5399 eller 7599 for de samme betingelsene.

Alle priser er eksklusive moms.

Guldberg forteller til Amobil at Network Norway har ventelister med folk som ønsker den nye Iphone-modellen.

(Kilde: Network Norway)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen