Iphone 3G uten MMS-støtte

For i forbindelse med at Netcom har offentligjort prisene på den mye omtalte Apple-mobilen her i Norge har de også avslørt at det ikke blir mulig å sende MMS med telefonen.

Tvil om MMS

Under lanseringen av Iphone 3G tidligere denne måneden unngikk Apple-sjef Steve Jobs å spesifisere om den nye mobilen ville få MMS-støtte.

Mange i denne delen av verden har ønsket seg MMS-støtte, noe Apple har hoppet over fordi det ikke er en viktig teknologi i deres hjemmemarked. Samtidig hevder selskapet at du kan gjøre lang mer med mobilens innebygde e-poststøtte.

På Netcom sine spørsmål og svar-sider kommer det da også frem at den nye mobilen ikke kan sende MMS.

- Det er ikke mulig å sende MMS med Iphone. Vi anbefaler å sende bilder med e-post, som fungerer utmerket, skriver selskapet.

Fremdeles håp?
Spørsmålet nå er om det fremdeles er håp, med tanke på at telefonen er åpnet opp for tredjepartsutviklere. På forrige versjon av Iphone ble det tross alt laget MMS-støtte.

Det er imidlertid usikkert om det blir mulig på den offisielle versjonen av telefonen. Apple har tross alt satt en del begrensninger i forhold til applikasjonstyper som utvikles, og hvilke muligheter applikasjoner har til å bruke mobilteknologien i telefonen.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen