Iphone 3G med diamanter i kantene

For diamantforhandlere har det å lage luksusutgaver av mobiltelefoner de seneste årene blitt en svært lukrativ geskjeft, takket være stor interesse fra ny-rike folk i Kina, Russland og Midt-Østen. Tidligere har vi for eksempel skrevet om luksusutgavene av Nokia 8800 og Nokia N95, men det finnes langt flere enn disse mobilene som er dekket med diamanter.
 
Det finnes allerede en diamantpyntet utgave av førstegenerasjons Iphone, og nå har juveleren Philips De Vere gjort det samme med den nye Iphone 3G.
 
Ettertraktet luksusmobil
De Vere sier i en pressemelding at han lenge har tenkt på å lage stilige luksusutgaver av mobiler som er dekket med diamanter, men i motsetning til enkelte andre juvelere ønsket de ikke å overlesse mobilene med pynt.
 
- Her hos De Vere’s of London har vi lenge sett på å designe og lage diamantmobiler. Vi ønsket å lage de mest elegante, glamorøse og ettertraktede mobilene, uten å overdrive helt, sier De Vere.
 
- Apple Iphone er allerede den mest ettertraktede mobilen på markedet, og vi ønsket å lage den mest ettertraktede luksusmobilen på markedet, legger han til.
 
Egen OL-utgave
De Vere’s of London har også laget en diamantpreget førstegenerasjons Iphone i forbindelse med De olympiske leker i Beijing. Denne utgaven er pyntet med 88 diamanter, noe som på kinesisk symboliserer ”dobbel lykke”. Det er derfor heller ingen overraskelse at åpningsseremonien for OL i Beijing av samme grunn finner sted 08.08.08 klokken 8 pm. (kl. 20.00).
 
- I Kina er 8 et lykketall. Den kinesiske og kantonesiske uttalen av tallet høres ut som et ord som betyr rikdom, velstand eller lykke. Det gjør det til et veldig viktig tall i kinesisk overtro. Folk betaler store summer for bilskilt og telefonnumre med tallet 8. Det er et veldig ettertraktet nummer, sier De Vere.
 
Prisen på OL-utgaven av Iphone er 4.148 pund – drøye 42.000 kroner -, mens prisen på de andre diamantpyntede utgavene av Iphone varierer mellom 1.500- til 15.000 pund, avhengig av hvor mange diamanter man ønsker. Ønsker du å kjøpe en slik Iphone må du bestille direkte fra hjemmesidene til De Vere’s of London.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen