Iphone 2.0 er hacket

For en snau uke siden lanserte Apple sitt utviklingsverktøy til Iphone, sammen med en mengde spennende nyheter. Deriblant kunne de presentere programvareoppdateringen 2.0, som blant annet vil inneholde Exchange-støtte. Problemet er bare at denne oppdateringen ikke vil dukke opp offisielt før i juni.

Det har ikke hindret den fra å bli hacket. Oppdateringen er nemlig en del av utviklingsverktøyet, og denne har hackerne i Iphone Dev Team åpnet, slik at det er mulig å kjøre uoffisielle programmer på det nye systemet.Hacket på App Store
For norske brukere av Iphone vil den nok være essensielt at denne versjonen er mulig å hacke, siden de allerede bruker uoffisielle versjoner av telefonen. Det blir imidlertid spennende å se hvordan det er mulig å kombinere hackede versjoner av Iphone, med den offisielle programbutikken for telefonen.

For i juni lanseres App Store, som en del av Itunes. Her blir det mulig å laste ned og kjøpe offisielle programmer til telefonen. Hvorvidt hackerne klarer å gjøre telefonen mottagelig for både offisielle og uoffisielle programmer er uvisst.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen